Lieve hond, ik rouw om jou

Marleen van Baal

ISBN: 9789493358768

Omvang: 224 pag.

Binding: paperback

Prijs: 22,50

Excl. BTW €20,64

Verschijnt: oktober 2024

Beschrijving

VERSCHIJNT OKTOBER 2024 – Hoe ga je om met het verlies van je hond? Hoe weet je dat het tijd is om afscheid te nemen en hoe doe je dat? Dit boek helpt je stap voor stap door dit verdrietige proces.

Honden zijn onze maatjes. Als ze overlijden nemen ze een stuk mee uit ons hart. Het gemis en het verdriet vragen tijd en aandacht. Het kan je zelfs tijdelijk compleet ontwrichten, omdat de leegte overweldigend is. In Lieve hond, ik rouw om jou vind je herkenning, inzichten en waardevolle handvatten in dit moeilijke proces. Je leert dat rouwen mag en dat ieder op zijn of haar eigen manier rouwt. Ook praktische zaken als de weg naar afscheid toe, het juiste moment en wat de doen na het overlijden komen aan bod.
Naast overlijden zijn er andere redenen om te rouwen, zoals bij herplaatsing of ziekte van je hond. Dit boek beschrijft diverse vormen van rouw en verlies en neemt je mee in manieren om hiermee om te gaan. Inclusief tips om te reageren op onbegrip uit je omgeving over jouw verdriet.

Marleen van Baal is coach voor mens met hond waarbij de focus ligt op inzicht in gedrag van zowel de hond als de mens. Marleen schreef eerder Lieve hond, wat doe je met me en is mede auteur van de boeken Hersenwerk voor honden en De Buitenlandse hond.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lieve hond, ik rouw om jou” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *