Levering en verzending

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.  Wij leveren standaard binnen 2-5 werkdagen* in Nederland en binnen 2-8 werkdagen* in België.
Voor levering in andere landen, kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@edicola.nl.

*Een uitzondering geldt voor producten die nog nog zullen verschijnen. Deze producten zenden we toe zodra deze op voorraad komen. Tot die tijd zetten wij uw bestelling in de wacht.

Verzendkosten

Tijdelijk bieden wij gratis verzending voor Nederland en België.

Retourneren

We hopen natuurlijk dat het product dat u bij ons heeft besteld helemaal naar wens is. Toch kan het voorkomen dat u de bestelling wilt retourneren. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar ons postadres zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@edicola.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij het retourneren goed verpakt is.