PassePartout reisgids
Met de camper door Portugal

Tina Reinders

ISBN: 9789493300033

Omvang: 160 pag.

Binding: paperback met flappen

Prijs: 24,50

Excl. BTW €22,48

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Verken met de camper het echte Portugal van noord naar zuid, via de N2. Van de bergen aan de noordgrens met Spanje tot aan de stranden van de Algarve. Onderweg kom je door allerlei verschillende soorten landschappen: de wijngaarden in de vallei van de Douro, de bergen van de Serra de Lousã, de glooiende vlakte van de Alentejo. Soms is de N2 een comfortabele provinciale weg, maar regelmatig ook een slingerende bergweg met haarspeldbochten; soms een rondweg langs een stad, maar af en toe ook een smal straatje door een slaperig dorpje.

Met dit boek mis je niets: natuurlijk wat waar te zien is, waar de mooiste wandelingen zijn, wanneer de parkeerplaats met het mooiste uitzicht komt, waar je kan zwemmen en regelmatig een restauranttip – soms voor de hand liggend, maar regelmatig een complete verrassing. Tussendoor kom je van alles te weten over Portugal: de geschiedenis, maar ook het moderne Portugal, de koffietraditie en dat er meer is dan de pastel de nata.

Het boek heeft drie secties: de feitelijke route, een beschrijving van de interessantste plaatsen en suggesties voor overnachtingsplaatsen van luxe campings tot legaal wild camperen. Hoewel het boek geschreven is als camperroute, is het ook uitermate geschikt als leidraad voor een originele roadtrip

Studies Toerisme en Communicatie en backpacken rond de wereld, maken dat Tina Reinders als freelance tekstschrijver al jaren veel over reisbestemmingen schrijft. Sinds 2017 reist Tina met haar camper ‘Lily’ door heel Europa. Haar werk als reisschrijver gaat onderweg gewoon door.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PassePartout reisgids
Met de camper door Portugal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *